Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

søndag 20. mai 2012

Kake til en dansende konfirmant

Mai er høysesong for konfirmasjoner, og denne helga ble det bakt til to. Her er kake til en konfirmant som det forhåpentligvis går å se på kaka at er glad i dans. Det er sukkerbrød fylt med vaniljekrem, krem og friske jordbær. Kaka er trukket i marsmallowsfondant, og den hvite pynten er laget i sukkerpasta. Dukken er "kledd" og skoene laget 3-4 dager før kaka, for da tørker det slik at de blir lettere å plassere på kaka og tåler mer. Den hvite borden rundt er laget av royal icing.

Litt av detaljene på kaka

2 kommentarer:

 1. heia:) vart fasinert av bloggen din:) vældi bra!!
  hvilke utstikkere har du brukt til tall og bokstaver?
  may rita

  SvarSlett
 2. Hei
  Har på denne kaka brukt Clikstix Script bokstaver og tall. Du får kjøpt de hos kakeboksen.no, og er å anbefale. Har ejektor slik at de er lette å få løs fra utstikkeren.
  Anette:-)

  SvarSlett