Kakebunner:
3,5 dl sukker
4 egg
2 ts natron
1 ts vaniljesukker
3,5 dl hvetemel
1 3/4 dl nøytral olje
5,5 dl revet gulrot
Pisk eggedosis av egg og sukker, og bland deretter resten av ingrediensene i eggedosisen. Fordel deigen i to runde former på 20-22 cm, og stek i ca 25 minutter på 180 grader. Sjekk med kakenål om den er ferdig.
Philadelphiakrem:
Philadelphiakrem:
120 g smør
10-12 dl melis
6 ts vaniljesukker
2 ss melk
200 g Philadelphiaost
10-12 dl melis
6 ts vaniljesukker
2 ss melk
200 g Philadelphiaost
Pisk alt til en jevn og luftig krem. Legg en av kakene på et fat, og smør et lag krem over. Legg så over den andre kaka, og dekk alt med litt krem.
Topping:
150 g hvit sjokolade (eller ferdig farget Candy melts)
1,5 dl kremfløte
Varm fløten opp til kokepunktet, og hell den over sjokoladen. La stå i et par minutter, og rør om til det blir en glatt glasur. Tilsett eventuelt farge. Avkjøles til romtemperatur, og helles over den avkjølte kaka.
Til denne oppskriften er det rikelig med Philadelphiakrem. Restene kan evt brukes som fyll i makroner, på cupcakes eller fryses ned.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar