Serverte minimuffins i en bursdag her, og da lagde jeg sitronkrem til å ha på. Kremen jeg lagde var glutenfri og laktosefri. Oppskriften her holdt akkurat til 48 minimuffins.
Ingrediensene:
5 pk Fox (altså 10 biter)
Lønner seg å dele opp karamellene før de skal smeltes, så går det raskere. Lurt da å bruke saks, kniv blir bare seigt og vanskelig.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlQeQ70XZrXzfMD-zFnkjDL3Fa3iIG_0vrQI85H94_qwmCbSiU6Np1C-Vw-CsyUDTZVyF2UXejEa96bL1Us8qwcWaUzW_YCLzwv_JMfkSHC_V8ya_LtEK5AgBl1yy_KLY3bXO4BXQgoS4/s320/IMG_6531.JPG)
Rør til alle karamellene er smeltet, og det har fått en jevn og fin konsistens. Settes i kjøleskapet til avkjøling, gjerne natten over.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtLfNAHdPL8oJusgsdzzbs0XszRruH25aNZDNPfMneRdsGmyNHqMMHwksDzBbEDvukXFAbGlUW4y0_FQ7tMV16E_tl9q6Wo6-QFx1WrzA7MrzWxjutO83THriL3hMkvNQSbGAHdIPHiP4/s320/IMG_6559.JPG)
...til den har konsistens som pisket kremfløte. Vær obs på at dette går veldig raskt, så du ikke risikerer å piske det til sitronsmør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar