Sukkerbrød til lita langpanne
10 egg
450 g sukker9 ss potetmel
3,3 dl hvetemel
1 1/4 ts bakepulver
Egg og sukker piskes til luftig eggedosis. Deretter blandes det tørre i. Pleier blande det godt inn med kjøkkenmaskina. Helles i bakepapirkledd lita langpanne.
Stekes midt i ovnen ved 160 grader i ca 55 minutter
I overskriften står det UTEN sukker, da regner jeg med at det er brukt sukrin eller annet søtstoff, men det står det ingen ting om.
SvarSlettTror du må lese overskriften en gang til...Står ikke noe om at den er uten sukker.
SlettTror du må lese overskriften en gang til...Står ikke noe om at den er uten sukker.
SlettHar nettopp laget (står i ovnen) verdens fineste og høyeste sukkerbrød med oppskriften din (langpanne 27x27)megastolt
SvarSlettSå bra:-) Den oppskrifta er genial!
SlettSå bra:-) Den oppskrifta er genial!
SlettHei! Har en rektangulær form på 27x 37! Hvilken oppskrift bør jeg gå for?
SvarSlettVille laget av ca 12-13 egg. Kan regne ut fra oppskriften her: http://anetteskaker.blogspot.no/2011/09/oppskrift-pa-sukkerbrd-som-aldri-blir.html?m=1
SvarSlettEr ikke så god jeg alltso! Blir bare rot i regningen😂🙈
SvarSlettDoble oppskriften til 6 egg😊
SlettNår er kaken ferdi tror du? Tid i ovnen? Å Evt når vet jeg den er ferdi��?
SvarSlettHvor mange rekkdr det til?
SvarSlettHvor mange rekkdr det til?
SvarSlett