Is-muffins stod på menyen her da Vilde fylte 5 år. Dette er ikke is, men muffins stekt i iskjeks med amerikansk marshmallows-liknende frosting på toppen. Frostingen er fra Magnolia Bakery sin oppskriftsbok, som jeg kjøpte i New York.
Stek valgfri muffins i iskjeks, eller vanlig muffinsform. Jeg kjøpte kjeksene på Burger King, og de gikk helt fint å bruke som former. Steketiden ble litt lenger enn vanlig.
Magnolia Bakery "Seven-Minute Icing":
3 eggehviter
2 1/4 kopp sukker
1/2 kopp kaldt vann
1 1/2 ss hvit sirup
1/8 ts salt
1 1/2 ts vaniljeekstrakt
1 kopp=240 ml
Bland alle ingrediensene bortsett fra vaniljeekstrakt i en vid bolle over vannbad. Jeg brukte heller en kjele, for da er bunnen flat, og lettere og piske i.
Pisk med mix-master i høy hastighet i 6-8 minutter....
...til du kan lage "topper" som ikke faller sammen igjen.
Ta bollen bort fra vannbadet. Tilsett vaniljeekstrakt, og pisk videre i 1 minutt, eller til ønsket konsistens.
Brukes med en gang.
Jeg brukte stor stjernetip og sprøytet på med. Lagde 18 muffins, og jeg hadde da mye krem til overs. Holder nok i hvert fall til 30. Bør spises i løpet av de nærmeste timene, for den blir"sukret" på konsistensen om den står mange timer/til neste dag.
Hvor eg kjøpe iskjeks beger?
SvarSlettKjøpte på Burger King, står i innlegget.
SvarSlett