170 g melis
100 g siktet mandelmel
1 ss kakao (ikke til de rosa)
90 g eggehvite
2 ss sukker
Sikt sammen melis, mandelmel og evt kakao.
Pisk eggehviten luftig, og tilsett sukkeret. Fortsett å vispe til du får en blank marengsmasse.
Vend inn det tørre og evt ønsket farge til det blir en jevn røre.
Sprøyt ut rundinger på et bakepapir, ca på størrelse med en 5-kroning. Jeg brukte en sprøytepose uten tip.
La kakene tørke på stekebrettet i minst 45 minutter, men ikke mer enn 2 timer.
Stekes nederst i ovnen på 150 grader i ca 12-14 minutter. Overflaten skal være lys, mens bunnen skal slippe bakepapiret hvis du prøver å løfte de. Avkjøles.
Fyll to og to som er like store med Nugatti Melkesjokolade. Bør ligge i kjøleskap til neste dag, så blir de skikkelig seige.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar