Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

tirsdag 14. februar 2012

DåpskakeDenne helga var det dåpskake som stod på programmet. Dette er sukkerbunn fylt med bringebær, vanilje- og kremfløte, trukket i marsmallowsfondant. Bunnen er skjært ut fra en sukkerbunn stekt i langpanne for å få rette fasongen. Har vist tidligere trinn-for-trinn hvordan kaka lages, og det finner du her.

Etter at kaka var ferdig laget, ble det en del ferdig utkjevlet fondant til overs. Da var det bare frem med utstikkersett og la barna slippe til. Her har Sofie på snart 6 år hjulpet til og forberedt kakepynt som skal stå å tørke frem til hennes eget selskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar