Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

fredag 14. oktober 2011

Søte små eplekaker laget av to søte små jenterI dag har småjentene mine bakt søte små stjerne-eplekaker til Oldemor. Her skulle mest mulig gjøres uten hjelp fra mor, så vi valgte en enkel variant: Toro lyse muffins tryllet de om til søte små stjerner med epler, sukker og kanel. Ble veldig saftige og gode.


To poser lyse muffinmix ble til 12 små stjerner (fra Wilton sine brett), og resten av røra ble 4 vaniljemuffins med sjokoladebiter til storebror som måtte være på skolen. Eplekakene stekte vi på 200 grader i ca 12 minutter. Husk at brett i aluminium må smøres og drysses med mel før steking av søte kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar