Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

fredag 29. august 2014

Non Stop is

 
Her er det Vilde og Helene på 5 år som laget is til å ha med på stranda en varm sommerdag. Stas for de å servere egenlaget is!
 
1 liter kremfløte
10 eggeplommer
2 dl sukker
4 ts vaniljesukker
 
1 pose Non Stop (vi brukte posen på 400 g....)
 
Pisk fløten til krem i en bolle. Pisk deretter eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Krem og eggedosis blandes så sammen, og helles i en stor form. Lurt å bruke en stor flat form, slik at islaget ikke blir mer enn ca 4 cm. Lettere å servere da, enn om det er i en dyp bolle. Dryss over ønsket mengde NonStop, og sett i fryseren. Ikke rør i isen etter at Non Stop er tatt i, de farger veldig av på kremen. La stå i fryseren i minst 6 timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar