Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

mandag 5. september 2011

Hello Kitty kakeDenne helga stod det en Hello Kitty kake på programmet. Å lage selve Hello Kitty, er egentlig enkelt, fremgangsmåten vises på bildet.
1) Velg et bilde av Hello Kitty i ønsket størrelse som passer til kaka
2) Legg over bakepapir/matpapir, og tegn av hodet til Hello Kitty
3) Klipp ut
4) Kjevle ut sukkerpasta/marsipan/MMF, legg papirbiten over og skjær rundt med pizzahjul
5) Hodet er nå klart til å legges på kaka, for å få på detaljene.

Her er detaljene laget av farget melis, og tatt på med sprøytepose. Kan også bruke godteri som detaljer, det er også stilig. Lakrissnøre, Mokkabønner og en gul NonStop fungerer utmerket som værhår, øyne og nese. Til blomsten i øret går det fint å trykke ut med pepperkakeformer om en ikke har vanlige blomsterutstikkere, eller hva med å lage en sløyfe av å farge restene av det man lagde Kitty-hodet av?

2 kommentarer:

 1. hei .. hva er det du bruker når du lager kaker, frosting ??
  kunne du lagt ut en oppskrift på frosting å lagt linken til innlegget med frostingoppskrift på min facebookside ??
  http://www.facebook.com/pages/gullanminebloggno/227571977293241?sk=wall
  vist du ikke får til med den linken så kan du bare søke på gullanmine.blogg.no i søkeruta på facebook :)
  på forhånd, tusen takk :D

  SvarSlett
 2. Frosting er en smørbasert krem jeg ofte bruker på cupcakes. Kan også brukes på vanlige kaker. Har et innlegg med oppskrift på vaniljefrosting jeg kan legge på siden din.
  Hvis det er trekket på denne kaka du tenker på, så er det Marsmallowsfondant. Legger en link til et innlegg på den oppskriften også på siden din. Er sjokoladekrem under dette trekket.

  SvarSlett