Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

mandag 11. mai 2015

Cakepops

Her ble det cakepops av en sjokoladekake og noen spiseskjeer sjokoladesmørkrem.
 
Smuldre opp sjokoladekaka. Tilsett smørkrem til det går å rulle kuler av massen uten at den smuler seg opp igjen. Trill små kuler i ønsket størrelse. Pleier å dyppe pinnene i litt smeltet sjokolade før jeg stikker de i sjokoladekulene, slik at de "limer" seg fast. Settes i fryseren en liten time. Dypp kulene i smeltet sjokolade mens de er kalde. Ha på ønsket strøssel eller pynt. Her ble det satt på små skum-griser.
 
Disse cakepopsene er helt sukkerfrie. Laget av sjokoladekake-mix uten sukker, tilsatt sjokoladesmørkrem basert på Splenda, og dyppet i sukkerfri melkesjokolade. Grisene er kjøpt i løsvekt i Sverige, sukkerfrie de også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar