Her er en fruktosefri iskake som er rask å lage, og som er veldig grei å ha liggende i fryseren til en passende anledning
Bunn:
ca 100 g finknust fruktosefri kjeks (se bildet)
Kle sidene av en springform med overhead-plast. Lurt å "lime" plasten fast til sidene ved å sprøye med litt formfett. Finknus kjeksen og dryss i bunnen av en springform.
Ismasse:
3 eggeplommer
1/2 dl druesukker
3 dl kremfløte
sjokoladedråper fra Cavalier (se bildet)
Pisk eggeplommer og druesukker godt sammen. I en annen bolle pisker du kremfløten til krem. Bland deretter kremen sammen med "eggedosisen". Isblandingen helles over den knuste kjeksmassen. Dryss over litt sjokolade. Settes i fryseren til den er gjennomfrosset. Tas ut fra fryseren ca 30 minutter før servering.
Kaka på bildet er laget i en mindre versjon, i form på bare 15 cm.
Hei!
SvarSlettHvor har du kjøpt kjeksen?
På en butikk på Sørlandssenteret i Kristiansand, lurer på om butikken het Godteland eller noe sånt? Helsekost har kanskje også.
SvarSlett