Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

torsdag 19. april 2012

Sofie 6 år baker til Bestefar


Har ei lita frøken som er litt over snittet glad i å bake i forhold til andre jenter som nylig har fylt 6 år. Da Bestefar her om dagen fylte 59 år, var det hun som stod for baksten. Her har hun laget sjokoladekake helt fra bunnen. Hun fant selv fram ingrediensene, visste tydelig hva som var hva. Fikk selvfølgelig litt hjelp med riktig mengde, men blandet og ordnet selv, med litt hjelp til å få rørt ut noen melklumper i røra til slutt. Kremen har Bestemor hjulpet litt med, men alt av pynt har hun selv stått for. Det er Sofie som selv har laget all den hvite pynten, uten hjelp. Hun har kjevlet sukkerpasta, stukket ut figurer og lagt til tørk. Og kaka måtte pyntes rikelig, og hun måtte spe på med litt kjøpt pynt i tillegg til den hun selv lagde.

Kaka ble kjempegod, og Sofie (og mammaen) var stolte av resultatet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar