Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

lørdag 18. februar 2012

Magnolia Chocolate Cupcakes


I går ble det Magnolia Vanilla Cupcakes, så i dag måtte det bli Magnolia Chocolate Cupcakes, også disse fra oppskriftene til Magnolia Bakery i USA, som de har gitt ut i boken "More from Magnolia - Recipes from the World-Famous Bakery". Dette er to av de mest berømte cupcakesene fra Magnolia Bakery, og er verdt å prøve. Saftige og gode, med en søt klissete frosting på toppen, proppet fulle av alt man ikke burde spise for mye av...

Magnolia Chocolate Cupcakes
250 g smør
2 dl sukker
2 dl brunt sukker
4 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
2 dl kefir
180 g smeltet kokosjokolade

Merk at vaniljeessensen du får i norske dagligvarebutikker er så konsentrert at det bare trengs noen dråper.

Pisk smør og sukker til luftig smørkrem. Ha i ett og ett egg mens du pisker godt mellom hver av dem. Bland i vaniljeessens. Ha i kefir og det tørre vekselsvis. Til slutt har du i den smeltede sjokoladen, som må være litt avkjølt.

Stekes i papirformer i muffinsbrett, 175 grader i ca 20 minutter. Denne oppskriften gav 28 standard cupcakes.

Magnolia Vanilla Buttercream
250 g smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk (jeg brukte matfløte)
12-16 dl melis

Pisk smør, vaniljeessens, melk og ca 4 dl av melisen til en luftig smørkrem. Ha deretter i ca 2 dl melis om gangen og pisk godt mellom hver gang du tilsetter mer melis. Sprøytes på de avkjølte cupcakesene.

Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no. Magnolia-boka får jeg snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar