Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

fredag 7. oktober 2011

Sjokoladedyppede jordbær


De utenlandske jordbærene som er i butikkene nå, kan nok ikke måle seg med de norske, men det er fort gjort å gjøre noe med...

I dag har jentene dyppet jordbær i smeltet sjokolade. Ikke noe problem å klare 5 om dagen her - hvis dette gjelder da;-)

Brukte en plate sjokolade på 100 gram, og smeltet det med ca 1 ss smør i vannbad. Med smøret blir sjokoladen litt mer flytende og resultatet blir penere. Både hvit og mørk sjokolade kan brukes, men smaker aller best med Freia Melkesjokolade. Avkjøles i kjøleskap, og spises samme dag pga jordbærenes holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar