Bunn:
ca 1 liter Rice Krispies
2 Yankie-sjokolader (kan evt erstattes med 80 g Japp)
50 g Melange
Ostefyll:
4,5 dl kremfløte
2 pk Philadelphia kremost med sjokolade (320 g)
100 g melis
250 g Kinder Mini
Topping:
1,5 dl kremfløte
250 g Kinder Mini
Pynt:
2-3 Lion-sjokolader
jordbær
Fremgangsmåte
Bunn: Yankie-sjokoladen og margarin smeltes i gryte over svak varme. Rør inn Rice Krispies, og trykk blandingen ut i kakering på et fat. Jeg har brukt en kakering på 23 cm. Lurt å kle ringen med kakefolie for å unngå å måtte skjære løs kaka. Kantene blir så mye penere.
Ostefyll: Pisk kremfløten til krem. I en annen bolle piskes kremost og melis sammen. Kinder Mini smeltes over vannbad og avkjøles til romtemperatur. Bland deretter sjokolademassen med ostemassen. Viktig at de har samme temperatur så de ikke skiller seg. Deretter blandes dette med den piskede kremen, og bres over kakebunnen. Avkjøles.
Topping: Smelt sjokolade og kremfløte over svak varme. Avkjøles, og helles over kaka.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar