![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZw594HC9q8noMPZB_TNt0XocSoENDxyY-38-6LgT0UgOETSjvmaAcJ2YkPwmTVHM04SBA0NbAJOa3vGue_grqpAdqIJTH8MgdUErdN_8ocEokBcPMfdibJcwhUcJsExCr-2TNwZWNT4M/s320/Kollasjer34.jpg)
Halloween nærmer seg - så jeg poster dette innlegget fra noen år tilbake på nytt:
Hatt litt trøbbel med internett-tilgangen her i det siste, så det blir litt sent å blogge om Halloween nå...men jeg gjør det likevel...
Ungene her planla lenge at de måtte ha minst like ekle Halloween-cupcakes som i fjor, så da var det bare å frem med edderkopper, maur, mus og avkappede fingre fra Halloween-"pynten" vår.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYoGygGpov5pqwMdRWXj8Y6whMxABogHLWqXB2WRQ4Ol3Ue3fu3jewkuXK4hgZHBWqq5bUETZ1HR8uq27oET-5s4xwP5vcvYicz1hVYZON52jXmeE27_FpWK_PS2yi6Swh_py5wPkcVPM/s320/Kollasjer33.jpg)
Vi lagde grønne vaniljecupcakes, som vi hadde på oransje frosting basert på kremost med ananas/mandarin. Kremen med frisk den, men ikke en av mine favoritter, men det har kanskje sammenheng med at man også spiser med øynene...
Frosting med mandarin/ananas-smak:
60 g smør
5-6 dl melis
3 ts vaniljesukker
1 ss melk
100 g kremost med ananas/mandarin
Alt piskes luftig med maskin. Viktig at smøret er romtemperert for å unngå klumper.
Og så var det bare å sette på pynten, til Halloween heter det seg jo eklere, jo bedre...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar