Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

lørdag 18. juni 2011

Timmy Tid


Dagens bestilling er en Timmy Tid kake til en langveisfarende 2 åring, som skal feire dagen sin hos en Bestemor på Moen. Kaka er sjokoladekake med bringebærmousse og sjokoladekrem trukket i MMF. Pynt er også i MMF. Huset er isopor inni, så det skal klare å stå oppreist, med grillpinner stukket gjennom for feste i kaka. Kaka er sprøyet med litt shimmer for å få litt effekter, ses best på huset.Her har jeg fått tilsendt bilde av kaka da den skulle serveres, så her er også figurene på plass. Ble ei godt fornøyd jente.

1 kommentar:

  1. Kaka var helt fantastisk, gjestene var kjempeimponerte og bursdagsbarnet var veldig begeistra! "Sjå, de e Timmy, de e timmy!" Kjempegod var den også! Skal sende et bilde med figurene bare vi får lastes inn! Tusen takk for en herlig kake!

    SvarSlett