Kakebunner
6 egg
300 g sukker
200 g smør
75 g kokesjokolade
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker
Visp eggedosis av egg og sukker. Smelt
sammen smør og sjokolade, og bland det med eggedosisen. Sikt i det tørre.
Stekes i 2 former på 20 cm, nederst i
ovnen på 180 grader i ca 33-35 minutter.
Krem
6 egg
3 dl kremfløte
270 g sukker
380 g smør
2 ts vaniljesukker
150 g kokesjokolade
Kok opp egg, kremfløte og sukker mens du
hele tiden rører godt. Ha i resten, og rør til det er smeltet. Settes kaldt, ca
6 timer. Pisk opp kremen når den er helt kald, ikke pisk for lenge!
Kakebunnene deles i to, slik at det blir fire lag. Ha litt krem mellom lagene, og resten rundt.
Som pynt brukes kokesjokolade smeltet med litt kremfløte og masse sjokoladegodteri.
Bør lages dagen før servering så den får stå og trekke.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar