mandag 30. desember 2013

Suksessterte (fruktosefri)

Har prøvd meg på enda en fruktosefri suksessterte, denne gangen uten Sukrin i kremen. Resultatet ble veldig mye bedre enn sist.
 
Bunn:
4 eggehviter
3 ss Sukrin
150 g malte mandler
 
Stivpisk eggehvitene og bland forsiktig i mandler og Sukrin. Stekes i 22 cm rund form, 160 grader i ca 15 minutter. Avkjøles i forma.
 
Krem:
1 dl fløte
0,7 dl druesukker
0,7 dl Splenda
4 eggeplommer
vaniljedråper tilsvarende 2 ts vaniljesukker
150 g smør
 
Varm alle ingrediensene bortsett fra smøret, i en kjele til det tykner. Avkjøles. Pisk inn romtemperert smør. Bre over kaka og dryss på mandelflak som pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar