Velkommen til min kake-blogg

Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.

Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...

mandag 30. desember 2013

Suksessterte (fruktosefri)

Har prøvd meg på enda en fruktosefri suksessterte, denne gangen uten Sukrin i kremen. Resultatet ble veldig mye bedre enn sist.
 
Bunn:
4 eggehviter
3 ss Sukrin
150 g malte mandler
 
Stivpisk eggehvitene og bland forsiktig i mandler og Sukrin. Stekes i 22 cm rund form, 160 grader i ca 15 minutter. Avkjøles i forma.
 
Krem:
1 dl fløte
0,7 dl druesukker
0,7 dl Splenda
4 eggeplommer
vaniljedråper tilsvarende 2 ts vaniljesukker
150 g smør
 
Varm alle ingrediensene bortsett fra smøret, i en kjele til det tykner. Avkjøles. Pisk inn romtemperert smør. Bre over kaka og dryss på mandelflak som pynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar