Fremgangsmåten på disse makronene er som på alle de andre jeg lager, bare fyllet er forskjellig.
170
g melis
110
g siktet mandelmel
90
g eggehvite
2
ss sukker
litt rosa konditorfarge
Sikt
sammen melis og mandelmel.
Pisk
eggehviten luftig, og tilsett sukkeret. Fortsett å vispe til du får en blank
marengsmasse.
Vend inn det tørre
til det blir en jevn røre.
Sprøyt ut rundinger
på et bakepapir, ca på størrelse med en 5-kroning. Jeg brukte en sprøytepose
uten tip.
La kakene tørke på
stekebrettet i minst 45 minutter.
Stekes nederst i
ovnen på 150 grader i ca 12-14minutter. Overflaten skal være lys, mens bunnen skal slippe
bakepapiret hvis du prøver å løfte de. Avkjøles.
Bringebærkrem:
100 g hvit sjokolade
1/2 dl kremfløte
3 ss bringebærsyltetøy
Alt varmes opp til det blir en jevn blanding. Avkjøles, og has mellom to makroner. Settes i kjøleskap til neste dag så de får den seige konsistensen.
NB! For å enkelt få bort bringebærfrøene fra syltetøyet, kan det være lurt å varme det litt. Hadde det noen sekunder i mikroen, og da ble det flytende som saft, og frøene var lette å sile bort. Så er bringebærsyltetøyet uten frø klart til å has i kremen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar