Dette er Toro sin sjokoladekakemix for langpanne! Den er uten gluten og melk. Skulle ha en barnebursdag her, og ville prøve den, siden alle kunne spise den. Valgte å lage en glasur som helles varm over kaka slik at den trekker nedi, i håp om at den skulle bli ekstra saftig. Og det gjorde den...
Følg anvisningen bak på posen for selve kakemixen. Mens kaka steker, gjør du klar glasuren, slik at den er klar når kaka tas ut av ovnen.
Glasur
100 gr smeltet melkefri margarin
350 gr melis
4 spiseskjeer kakao
2 ts vaniljesukker
6 spiseskjeer rismelk
Stikk kaka med gaffel med en gang den er tatt ut av ovnen, som vist på bildet...
...hell deretter over den varme glasuren. Bre den jevnt utover, slik at den får trekke nedi kaka.
Når kaka har blitt kald, vil den se veldig hullete ut etter at glasuren har trekt nedi kaka. Da lagde jeg en ny porsjon glasur og hadde over, og kaka ble da jevn og fin.
Skjæres i biter når den er helt avkjølt. Til pynt hadde jeg litt sjokoladesmørkrem (husk melkefritt smør), litt bringebær og sitronmelisse.
Denne kaka har god holdbarhet, og var like god etter noen dager.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar