Her er en iskake som er rask å lage, og som er veldig grei å ha liggende i fryseren til en passende anledning
Bunn:
ca 100 g finknust kjeks (Bixit, Digestive, Gjende eller annet ønskelig kjeks)
Kle sidene av en springform med overhead-plast. Lurt å "lime" plasten fast til sidene ved å sprøye med litt formfett. Finknus kjeksen og dryss i bunnen av en springform.
Ismasse:
3 eggeplommer
1/2 dl sukker
3 dl kremfløte
1 pose daimstrøssel
Pisk eggeplommer og sukker godt sammen. I en annen bolle pisker du kremfløten til krem. Bland deretter kremen sammen med "eggedosisen", og ha i daimstrøssel. Spar litt av strøsselet til pynt hvis ønskelig. Isblandingen helles over den knuste kjeksmassen, og settes i fryseren til den er gjennomfrosset. Tas ut fra fryseren ca 30 minutter før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar