Sofie på 6 år har her bakt sin helt egen osteiskake, uten hjelp fra voksne. Oppskriften er nesten samme som på osteiskaken i forrige innlegg, men hun eksperimenterte litt på fremgangsmåten, til alt hell. Dette er derfor en osteiskake som er svært lett og lage, og ikke minst svært rask...
ca 100 g Bixit eller Digestive kjeks
3 egg
1,5 dl sukker
1 ts vaniljesukker
300 g Kremost Naturell
3 dl fløte
Knus kjeksen, og dryss i bunnen av en springform på ca 22-24 cm.
Bland resten av ingrediensene i en bolle, og pisk med maskin til det får en tykk og kremet konsistens.
Ismassen helles oppi forma, dryss på litt pynt, og sett den i fryseboksen minst seks timer. Bør tas opp igjen av fryseren 1/2-1 time før servering.
Sett gjerne plastark (sånne til overhead) inni forma før du heller i ismassen, så løsner isen lettere etterpå.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar