torsdag 17. april 2014

Sitronkrem til minimuffins


Serverte minimuffins i en bursdag her, og da lagde jeg sitronkrem til å ha på. Kremen jeg lagde var glutenfri og laktosefri. Oppskriften her holdt akkurat til 48 minimuffins.
 
Ingrediensene:
 5 pk Fox (altså 10 biter)
3 dl laktosefri kremfløte
Lønner seg å dele opp karamellene før de skal smeltes, så går det raskere. Lurt da å bruke saks, kniv blir bare seigt og vanskelig.
Varm opp kremfløten og ha i karamellene. Ikke la det koke.
Rør til alle karamellene er smeltet, og det har fått en jevn og fin konsistens. Settes i kjøleskapet til avkjøling, gjerne natten over.
Pisk den avkjølte blandingen med maskin....
...til den har konsistens som pisket kremfløte. Vær obs på at dette går veldig raskt, så du ikke risikerer å piske det til sitronsmør.


Ha kremen i en sprøytepose, og sprøyt de på minimuffinsene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar