Denne kaka er også bakt med druesukker og Splenda, men den er ikke helt fruktosefri på grunn av gulrøttene. Heldigvis kan poden ha litt gulrøtter, og det betyr også at han kan ha litt gulrotkake så lenge den er uten vanlig sukker.
Gulrotkake
1,75 dl druesukker
2 egg
1 ts natron
1 ts kanel
vaniljedråper tilsvarende 1/2 ts vaniljesukker
1,75 dl hvetemel
0,9 dl nøytral olje
2,75 dl revet gulrot
Pisk eggedosis av egg og druesukker, og bland deretter resten av ingrediensene i eggedosisen. Stekes i rund form 22-24 cm i ca 25 minutter på 180 grader. Sjekk med kakenål om den er ferdig. Kaker med kunstig søtning steker raskere enn om de inneholder vanlig sukker.
1,75 dl druesukker
2 egg
1 ts natron
1 ts kanel
vaniljedråper tilsvarende 1/2 ts vaniljesukker
1,75 dl hvetemel
0,9 dl nøytral olje
2,75 dl revet gulrot
Pisk eggedosis av egg og druesukker, og bland deretter resten av ingrediensene i eggedosisen. Stekes i rund form 22-24 cm i ca 25 minutter på 180 grader. Sjekk med kakenål om den er ferdig. Kaker med kunstig søtning steker raskere enn om de inneholder vanlig sukker.
Philadelphiakrem:
90 g smør
200 g Philadelphia
3 dl druesukker
3 dl Splenda
1 ss melk
litt vaniljeessens
Pisk alt til en jevn og luftig krem, og dekk kaka med kremen. Kaka er ikke delt i lag, det er kun krem på toppen. Har brukt Wilton tip 2D til å lage rosene på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar