Ritz-kake gir smaker av salt, søtt, syrlig og friskt på en gang. Salte kjeks i marengsbunnen, som er både sprø og seig på en gang, toppet med søt krem og noen friske bær.
3 eggehviter
3 eggehviter
2,5 dl sukker
30 stk Ritz-kjeks
3 dl kremfløte
Visp eggehvitene stive. Tilsett deretter sukkeret litt og litt, og visp til stiv marengs. Knus kjeksene, og vend de inn i marengsen. Stekes i springform 26 cm i ca 30 minutter på 175 grader.
Kremfløten piskes til krem søtet med litt melis.
Bre kremen over den avkjølte kakebunnen, og ha på valgfri frukt.
Bunnen kan gjerne lages 1-2 dager på forhånd, og oppbevares i romtemperatur tildekket med plast. Krem og frukt has på like før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar