tirsdag 4. juni 2013

Oreokrem

Oreokrem er en ostekrem med hakkede oreokjeks som passer godt som kakefyll. Egentlig er denne oppskriften ment som topping til oreo-cupcakes, men jeg valgte å bruke den som fyll i en sjokoladekake.

150 g mykt smør
400 g melis
2 ts vaniljesukker
200 g Philadelphia
2 ss melk
2 pk Oreo-kjeks, hakket i småbiter

Pisk sammen smør, ost, vaniljesukker og melis til en jevn krem. Ha i melka. Bland godt så den blir luftig. Rør inn kjeksbitene. Kremen er nå klar til bruk.

6 kommentarer:

  1. Hva er mykt smør?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hvis du lar det bli romtemperert, blir det mykere å piske.

      Slett
  2. Du har en skrivefeil siden der står det ost isteden for melk.

    SvarSlett
    Svar
    1. Skjønner ikke helt hva du mener - Philadelphia er jo en ost...ikke melk :-)

      Slett
  3. Kan man fryse en kake med denne kremen i ?

    SvarSlett
  4. Har ikke prøvd det, men det burde gå greit for kremen...men kjeksbitene blir vel helt myke kanskje?

    SvarSlett