Var i konfirmasjon for noen helger siden, og der fikk vi servert en kjempegod is. Fikk forklart hvordan den var laget, og måtte da teste ut min egen vri på den. Kjempegrei å lage, også er det så greit med det som står ferdig i fryseboksen frem til servering.
Til denne forma brukte jeg:
- 4 liter vaniljeis
- 1 pose nonstop
- rikelig med fudgekarameller skåret i småbiter (sånne store firkanta du får i smågodthylla)
- 1 pose Smash
Sett vaniljeisen i romtemperatur til den begynner å bli myk. Kjør den da i kjøkkenmaskina til den blir kremet, og ha oppi ønsket snop. Jeg hadde bare nonstop og fudge oppi. Hell isen over i en stor form, og dryss over feks Smash. Settes i fryseren frem til servering, enten det er om noen timer, dager eller uker...
Isen tanta mi hadde laget var med sjokolade, marengsbiter og Dots-kjeksbiter oppi, hvis ikke jeg husker helt feil. Her er det bare å bruke fantasien. Sikkert godt med peanøtter også.
Og isen var en suksess - alt ble borte på kort tid da huset her var fylt med store og små til sankthans.
Kjempe fine kaker du lager!
SvarSlett