tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post6786414956436397525..comments2023-10-31T11:56:45.681+01:00Comments on Anettes Kaker: Roser og blader til kakepyntingAnettehttp://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-30375251028075720072013-05-08T22:47:53.899+02:002013-05-08T22:47:53.899+02:00Aldri prøvd med stekeovn, er redd det bare blir st...Aldri prøvd med stekeovn, er redd det bare blir stekeskorper og ingen myk og "flytende" marsmallows. Men har hørt det går å bruke vanlig gryte på komfyren (ikke prøvd selv)<br />Til skrift på kaker bruker jeg utstikkersett, og stikker ut i fondant, marsipan, sukkerpasta etc. Kan også bruke melis og eggehvite. Ha eggehvite i mixmasteren, og spe på med melis til fyldig konsistens som ikke flyter utover. Sprøytes på med sprøytepose og feks rund tip nr 3 fra Wilton. Husk at en eggehvite er mye væske til melis, så ta bare litt om gangen hvis du kun skal ha til litt bokstaver.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-68715163381568256382013-05-08T10:32:41.177+02:002013-05-08T10:32:41.177+02:00Hei! Dette var en interessant side:) Kan man bruke...Hei! Dette var en interessant side:) Kan man bruke vanlig stekeovn til Marsmellowsfondant? og har du oppskrift på hva som egner seg best til å skrive på kaken? Spent på svar. Hilsen EllenAnonymousnoreply@blogger.com