tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post6639591063412445472..comments2023-10-31T11:56:45.681+01:00Comments on Anettes Kaker: Glutenfri sjokoladekakeAnettehttp://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-10318914182391165912017-02-24T19:36:21.446+01:002017-02-24T19:36:21.446+01:00Veldig bra og lettvint kake både med hvetemel og G...Veldig bra og lettvint kake både med hvetemel og Glutenfritt, fjeg ant oppskriften tidlig på 80-tallet i et amerikansk blad under navnet Brownies, som var helt ukjent den gangen. Her majestyhttps://www.blogger.com/profile/00910120036523424343noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-10054840473997170502017-02-18T20:34:28.451+01:002017-02-18T20:34:28.451+01:00😀😀Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-18423059983361048722017-02-18T14:12:35.340+01:002017-02-18T14:12:35.340+01:00Denne kaka er supergod, både glutenfri og med hv m...Denne kaka er supergod, både glutenfri og med hv mel! Smaker ikke forskjellen!!😊Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14213809730934963994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-77048513181655410612016-08-03T22:38:11.488+02:002016-08-03T22:38:11.488+02:00Ja, det går fint.Ja, det går fint.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-42260984549960150652016-08-03T14:00:34.337+02:002016-08-03T14:00:34.337+02:00Kan denne kaken fryses?Kan denne kaken fryses?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-80616447121067074692016-03-11T11:36:48.466+01:002016-03-11T11:36:48.466+01:00Tusen takk for svar :). Da blir det Annas :)Tusen takk for svar :). Da blir det Annas :)SH Photographyhttps://www.blogger.com/profile/13240816447387334100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-77245923550951811052016-03-08T11:50:13.158+01:002016-03-08T11:50:13.158+01:00Denne ville jeg nok ikke laget stablekake av, der ...Denne ville jeg nok ikke laget stablekake av, der egner Annas seg bedre. Denne blir for myk...<br />Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-57498999754064013422016-03-07T23:07:57.012+01:002016-03-07T23:07:57.012+01:00Hei, kan denne lages med et annet fyll? Sjokolades...Hei, kan denne lages med et annet fyll? Sjokoladesmøkrem eller mousse etc? Skal lage glutenfri etasjekake og tenkte å teste ut noe annet enn glutenfri versjon av annas sjokoladekake. Har du testet den ut i stabelkaker?SH Photographyhttps://www.blogger.com/profile/13240816447387334100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-49174024090242264992015-01-07T02:22:38.744+01:002015-01-07T02:22:38.744+01:00Oppskriften er beregnet på vanlig stor langpanne. ...Oppskriften er beregnet på vanlig stor langpanne. Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-34943085149768734152015-01-06T21:18:07.609+01:002015-01-06T21:18:07.609+01:00Har du bakt kaka i "vanlig" langpanne el...Har du bakt kaka i "vanlig" langpanne eller rund form? Tykkere bunn, som BakeitEasy fra Porsgrunn (porselensbunn) eller ildfastform gir blaut kake/feil steking. Bare sånn i tilfelle.. Har gjort den erfaringen selv ;). Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-78039234558747453912014-08-16T12:39:13.537+02:002014-08-16T12:39:13.537+02:00Ja, røra er helt flytende. Men er ferdig lenge før...Ja, røra er helt flytende. Men er ferdig lenge før 45 minutter...Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-76375382809414936012014-08-16T12:28:21.431+02:002014-08-16T12:28:21.431+02:00Driver og baker denne kaka nå. Stusser litt på kon...Driver og baker denne kaka nå. Stusser litt på konsistensen på røra, den er jo helt rennende... Og nå har den stått i ovnen i 45 min uten å være ferdig. Har gått igjennom oppskrifta flere ganger, men kan ikke se jeg har tatt noe feil mål på ingrediensene. Skal røra være sånn?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-38150212778739830362014-06-18T23:24:56.428+02:002014-06-18T23:24:56.428+02:00Den beste glutenfri sjokoladekaka jeg har smakt! F...Den beste glutenfri sjokoladekaka jeg har smakt! Fikk masse skryt for den....:-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-24986457053350824532014-01-29T12:46:00.443+01:002014-01-29T12:46:00.443+01:00Tusen takk for nydelig og enkel oppskrift. Beste g...Tusen takk for nydelig og enkel oppskrift. Beste glutenfrie kake jeg har bakt, den ble jo supersaftig! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-72135481407902517252013-06-14T18:57:13.411+02:002013-06-14T18:57:13.411+02:00Lykken! Denne sjokoladekake oppskriften(med vanlig...Lykken! Denne sjokoladekake oppskriften(med vanlig mel)bruker jeg også,men nå skal jeg lage ei glutenfri sjokoladekake å var på utkikk etter ei oppskrift,men ser jo at jeg kan bare bruke den samme ,bare bytte det melet:)kakebakernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-42202657586371726752013-06-07T18:28:54.193+02:002013-06-07T18:28:54.193+02:00Takk for oppskrift - skal lage denne i kveld så de...Takk for oppskrift - skal lage denne i kveld så den kan stå og godgjøre seg kaldt til i morgen. Tillegg til oppskriften blir tørkede chilliflak, og ekstra glasur blir smeltet mørk sjokolade med en skje Cocosa, som deretter pyntes med tynne krøller av appelsinskall og bladgullflak. Lykke! :-DInger Ceciliehttp://www.facebook.com/ingerceciliehaagbonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-12484126948677383202013-02-24T20:00:18.452+01:002013-02-24T20:00:18.452+01:00Den såg supergod ut :)Den såg supergod ut :)Glutenfriemeghttps://www.blogger.com/profile/02689743356382425585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-31410519979414175362013-01-14T10:53:54.026+01:002013-01-14T10:53:54.026+01:00Så bra jeg fant denne! Jeg har også brukt oppskrif...Så bra jeg fant denne! Jeg har også brukt oppskriften til "vanlig" kake, og må lage glutenfri nå. Gleder meg til å prøve! Takk for deling!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02314483503275282153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-4131542332186499912012-11-06T23:28:56.186+01:002012-11-06T23:28:56.186+01:00Denne kaka er beregnet for stor langpanne. Kan sel...Denne kaka er beregnet for stor langpanne. Kan selvfølgelig lages i rund form også, men da må du jo se på størrelsesforholdet mellom langpanna og den runde forma du har tenkt å bruke. Til vanlig rund form ca 24 cm ville jeg nok brukt litt under halv oppskrift.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-41770554396904551792012-11-06T20:46:12.978+01:002012-11-06T20:46:12.978+01:00Heii
Kan kaken lages i rundform, istede for lang...Heii <br /><br />Kan kaken lages i rundform, istede for langpanne? og hvis ikke, hvilken endringer må jeg gjøre?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-86338197546632277532012-03-29T22:50:25.447+02:002012-03-29T22:50:25.447+02:00Hærlig, nu e kaka ferdig! Har modifisert deinn lit...Hærlig, nu e kaka ferdig! Har modifisert deinn litt med youghurt naturell istedenfor rømme og melk + litt mindre sukker. Håpe deinn funke før det. Takk for oppskrift! :DViktorianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-12387478555797953412012-03-29T20:34:37.845+02:002012-03-29T20:34:37.845+02:00Lurt:-) Kaka er like god og saftig etter en uke fa...Lurt:-) Kaka er like god og saftig etter en uke faktisk. Oppbevarer den tildekket med plast i romtemperatur.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-68860255076589325362012-03-29T20:31:19.992+02:002012-03-29T20:31:19.992+02:00Veldig lettvinn kake, bare bland alt sammen i en s...Veldig lettvinn kake, bare bland alt sammen i en stor bolle med en stålvisp, ingen mixmaster og ingen eggedosis:-)Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-87910225040183425052012-03-29T18:42:13.423+02:002012-03-29T18:42:13.423+02:00Hei, jeg lurte på om egg og sukker må piskes til e...Hei, jeg lurte på om egg og sukker må piskes til eggidosis, eller bare blandes?Viktorianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-20873733578814187102012-03-23T11:57:48.107+01:002012-03-23T11:57:48.107+01:00Denne må jeg prøve, kansje bytte ut kakao med oboy...Denne må jeg prøve, kansje bytte ut kakao med oboy, da ungene ikke liker så godt mørke kaker. Takk for oppskrift :)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.com