tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post1995337515096558972..comments2023-10-31T11:56:45.681+01:00Comments on Anettes Kaker: Oppskrift på sukkerbrød - som aldri blir mislykket!Anettehttp://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-68041083233757722002015-10-22T22:06:30.880+02:002015-10-22T22:06:30.880+02:00Jeg lagde langpanne oppskriften din (skokoladekake...Jeg lagde langpanne oppskriften din (skokoladekake) og skrudde opp temperaturen til 200 og økte tiden med ca.15-20min. Og jeg fikk en ganske høy og fin kake jeg er førnøyd med :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04747180525162783425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-26079889117385674632015-10-22T13:11:24.511+02:002015-10-22T13:11:24.511+02:00Hei :)
Jeg er husker ikke så mye av matte fra sko...Hei :) <br />Jeg er husker ikke så mye av matte fra skolen..,så det får nok bare bli.<br />Men takk for svar!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04747180525162783425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-67574127885506417492015-10-22T09:18:59.070+02:002015-10-22T09:18:59.070+02:00Det er egentlig veldig greit å gjøre om oppskrifte...Det er egentlig veldig greit å gjøre om oppskrifter til andre former. Må frem med gammel matematikk og formler for arealutregning da :-) Jeg regner ut arealet på forma oppskriften er beregnet på, og sammenlikner med arealet på forma jeg vil bruke. Denne differansen må oppskriften økes med. Lykke til!<br />Kaka på bilde et sukkerbrød, hvis du vil ha sjokolade-sukkerbrød kan du tilsette litt kakao i røra.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-48416488230911119192015-10-22T00:44:34.027+02:002015-10-22T00:44:34.027+02:00Går det an å gjøre om denne til sjokoladekake? Jeg...Går det an å gjøre om denne til sjokoladekake? Jeg har en sånn stooor firkantet form jeg har kjøpt på cacas, ser ut som samme str.som du har brukt på sukkerbrødet. Ønsker at sjokoladekaken skal bli slik. men når jeg leser på runde og lanpannekaker blir jeg så usikker på hvor mye jeg bude doble oppskriften og hvor lenge og hvor varmt den da burde stekes. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04747180525162783425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-9433312072290966652015-08-03T09:36:21.033+02:002015-08-03T09:36:21.033+02:00Hvis du ganger oppskriften med 4,5 vil du få den t...Hvis du ganger oppskriften med 4,5 vil du få den tilpasset 18 egg.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-28563317927960675262015-08-03T09:12:51.541+02:002015-08-03T09:12:51.541+02:00Skal lage den med 18 egg, hvor mye ganger jeg med?...Skal lage den med 18 egg, hvor mye ganger jeg med? :-) May Helen Nordaunethttps://www.blogger.com/profile/08450323385746762627noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-42349904462708402342013-06-06T20:39:06.977+02:002013-06-06T20:39:06.977+02:00Det går overraskende greit å få delt den i tre del...Det går overraskende greit å få delt den i tre deler. Pleier ofte fryse sukkerbrødet ned før det skal brukes, da smuler det ikke så veldig. Tiner det på benken over natta, da er det klart til å deles neste dag. Til langpannestørrelsen bruker jeg stekebrett til å flytte på lagene. Skjærer løs et lag, og deretter dytter jeg et stekebrett inn mellom for å få løftet laget av uten at det blir bare biter. Fungerer veldig bra. Kan selvfølgelig bruke tre rullekaker også, men synes det da blir litt mye stekeskorpe, siden det blir over og under på alle tre lag.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-22560391683915956702013-06-05T23:55:19.128+02:002013-06-05T23:55:19.128+02:00Hvordan er det å dele en stor langpanne kake i 3 d...Hvordan er det å dele en stor langpanne kake i 3 deler?,lurte på om det går ann å bruke en rullekake oppskrift,og lage 3 stk kaker.<br />Hilen TuridAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-47182362622866349452013-05-08T22:39:33.369+02:002013-05-08T22:39:33.369+02:00Fått flere spørsmål ang utregningen: del mengden i...Fått flere spørsmål ang utregningen: del mengden ingredienser i oppskriften på 4, så har du mengden pr egg. Gang deretter opp med det antallet egg du skal ha, og du får oppskrifte i ønsket mengde.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-51969961944185229242013-05-08T21:22:28.745+02:002013-05-08T21:22:28.745+02:00fant det ut :)fant det ut :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-59390916973545727842013-05-08T21:18:36.933+02:002013-05-08T21:18:36.933+02:00hei hei. fin side du har :)
men jeg er litt treg i...hei hei. fin side du har :)<br />men jeg er litt treg i matte, hvordan finner du ut hvor mye du skal gange med for og få større porsjoner?? hva ganger man med for og lage liten og stor langpanne??<br /><br />Hilsen lineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-66385684665274539232013-04-25T20:57:19.661+02:002013-04-25T20:57:19.661+02:00Målet på den store langpanna er 41x33 cm. Det er d...Målet på den store langpanna er 41x33 cm. Det er den som følger med stekeovnen.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-22530713528177618152013-04-23T19:07:05.493+02:002013-04-23T19:07:05.493+02:00Hva er målet på stor langpanne dom du har?Hva er målet på stor langpanne dom du har?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-56755972293864226312012-08-24T11:35:35.287+02:002012-08-24T11:35:35.287+02:00Avkjøler helt i forma, ja. Kantene blir jo like sk...Avkjøler helt i forma, ja. Kantene blir jo like skarpe som den forma du bruker, så da avhenger det av hvilken form du har. Viktig å ikke skjære bort kantene hvis du vil ha skarpe kanter, "stekeskorpa" er med på å holde på fasongen:-) Blir fort bare smulete kanter hvis du skjærer den bort.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-25393617493551211332012-08-24T08:18:19.196+02:002012-08-24T08:18:19.196+02:00Hei! Bare lurer på om du avkjøler sukkerbrødet hel...Hei! Bare lurer på om du avkjøler sukkerbrødet helt i formen før du velter det ut på benken? Skal trekke kaken med sukkerpasta og vil ha så skarpe kanter som mulig. Pleier du skjære til kaken for at den skal bli mest mulig skarp i kantene?<br />HannahAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-9608448593840966682012-07-31T00:28:47.971+02:002012-07-31T00:28:47.971+02:00Har brukt lita langpanne og 10 egg til sukkerbrøde...Har brukt lita langpanne og 10 egg til sukkerbrødet på bildet. Forma målte jeg til 25x34 cm, med en høyde på 7,5 cm.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-6999271012114581432012-07-30T19:54:43.994+02:002012-07-30T19:54:43.994+02:00Hvor stor er den formen som du har brukt på bilde ...Hvor stor er den formen som du har brukt på bilde over?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-89383434987934989022012-07-03T20:30:16.063+02:002012-07-03T20:30:16.063+02:00Min langpanne som er liten, er 25x34 cm. Den store...Min langpanne som er liten, er 25x34 cm. Den store er sånn standard som følger med stekeovnen.Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-80184669414390069012012-07-02T22:22:28.535+02:002012-07-02T22:22:28.535+02:00Hei hva er cm på en lita langpanne, kontra ei stor...Hei hva er cm på en lita langpanne, kontra ei stor langpanne? :)Siri-Mariehttps://www.blogger.com/profile/10045991565280734253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-56443112303127794822012-06-20T17:14:40.925+02:002012-06-20T17:14:40.925+02:00Du kan bare gange alt med 1,5, så er det tilpasset...Du kan bare gange alt med 1,5, så er det tilpasset 6 egg:-)Anettehttps://www.blogger.com/profile/06481305277461117852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-54026305638856446152012-06-18T18:52:22.442+02:002012-06-18T18:52:22.442+02:00Hei Anette,
Takk for kjempe fin side, du er inspi...Hei Anette, <br />Takk for kjempe fin side, du er inspirerende dame :).<br />Jeg vill spørre om hva mener du om å bruke kalkulator ? Hva bør jeg gange i forhold til egget da? Hvis grunn oppskrift er med fire egg, så ville jeg bruke på størrelsen med 6 egg, hvor mye legger jeg til i andre ingredienserAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10148896794238549408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-10865208221067153912011-09-27T05:36:24.473+02:002011-09-27T05:36:24.473+02:00Hei. Det kommer nok an på hva slags kjøkkenmaskin ...Hei. Det kommer nok an på hva slags kjøkkenmaskin du har. Den du ser på bildet har mange tynne "tråder" til visper, og da er det ikke mange rundene de må ta før alt er godt blandet. Er lite luft som blir slått ut ved bruk av de vispene. Hvis jeg derimot bruker den lille mixmasteren med sånne tykke stålvisper, må jeg vispe lenger, og enda mer luft blir slått ut...og det påvirker jo resultatet. Men selvfølgelig så slår jeg nok ut litt luft ved å bruke maskin, men det hever seg veldig jevnt og fint igjen i ovnen. Ved store sukkerbrød der jeg ikke får plass til å blande i det tørre med maskina, har jeg gjort det for hånd med en slikkepott. Føler jeg må røre så mye lenger da, og at jeg derfor slår ut mer luft ved å gjøre det for hånd, så derfor foretrekker jeg maskina med tynne stålvisper;)Anettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9202993123399122446.post-9282505568311108382011-09-26T12:15:46.531+02:002011-09-26T12:15:46.531+02:00Hei Anette! Når jeg ser du skriver at du blander i...Hei Anette! Når jeg ser du skriver at du blander inn det tørre i eggedosisen godt, hvordan klarer du det uten å ødelegge luften i eggedosisen, jeg har ALLTID problemer med dette.<br />Er så kjempeglad for at jeg fant siden din, den er utrolig bra! All ære til deg!<br />Mvh En som er veldig glad i å bake:)Anonymousnoreply@blogger.com