tirsdag 29. august 2017

Minionskake (Cafe Sting sjokoladekake)

Sjokoladekake (Cafe Sting)
6 egg
300 g sukker
200 g smør
75 g kokesjokolade
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
1,5 ts vaniljesukker

Visp eggedosis av egg og sukker. Smelt sammen smør og sjokolade, og bland det med eggedosisen. Sikt i det tørre. Stekes i rund form på 28 cm, nederst i ovnen i ca 35 minutter på 180 grader.

Krem
6 egg
3 dl kremfløte
270 g sukker
380 g smør
2 ts vaniljesukker
150 g kokesjokolade

Kok opp egg, kremfløte og sukker mens du hele tiden rører godt. Ha i resten, og rør til det er smeltet. Settes kaldt, ca 6 timer. Pisk opp kremen når den er helt kald, ikke pisk for lenge!
Kaka ble delt i to lag, og fylt og dekket med sjokoladekremen. Deretter ble kaka trukket i lysegul marsmallowsfondant. Figurer, blomster og bokstaver har jeg laget av hjemmelaget sukkerpasta.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar