onsdag 26. april 2017

Oreokake




3 pk Oreo-kjeks
100 g smør
2 pk Tine kremost naturell
2 ½ dl melis
3 dl kremfløte
2 ½ ss sukker
1 pose Toro sjokolademousse
3 dl melk til moussen

Knus 2 pk av kjeksen. Smelt smøret. Bland smør og knust kjeks sammen, og trykk ut på fat med kakering til springform rundt. Settes i kjøleskap mens ostemassen lages.

Pisk kremfløten med sukkeret til den er stiv. Pisk sammen ost og melis til en luftig masse. Ha i halvparten av den piskede kremen og bland godt. Bres over den avkjølte bunnen.

Brekk den siste pakken med kjeks i biter og strø over ostemassen. Settes igjen i kjøleskapet for avkjøling mens moussen lages.

Lag sjokolademoussen etter anvisning på pakken. Helles over den stivnede ostemassen. Avkjøles til moussen stivner.

Ha siste halvdel av kremen over til slutt. Settes igjen i kjøleskapet frem til servering. Kan med fordel lages en dag i forveien så den får trekke smak. Pynt gjerne med sjokoladesaus og litt bær før servering..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar