Ble litt rosa kaker her i helga når 4-åringen skulle feires. Her har jeg laget en sjokoladekake fylt med oreokrem. Kaka er dekket med en porsjon melkesjokoladekrem, før den er trukket i MMF. Melkesjokoladekremen er luftig og fløtebasert, og derfor ikke like "mektig" som smørkremen med melkesjokolade som jeg ofte bruker til barnekaker. Rutemøsteret oppå er laget med en lang linjal, der det er limt på en sølvkule med spiselig lim i hvert "kryss".
Oppskrifter på kake, fyll, krem og MMF finner du ved å klikke på linkene over. Har egne innlegg på de, så valgte å ikke gjengi oppskriftene her.
Denne kaka bør lages en dag før den skal spises. Oppbevares i kjøleskap.
Du lager så fine kaker, og det er så inspirerende å besøke bloggen din. Jeg brukte din oppskrift på sukkepasta til en kake jeg lagde til mine foreldres gullbryllupsdag, og den var utrolig god å jobbe med. Så tusen takk for at du deler med oss andre :)
SvarSlettØnsker deg en fin helg :)