Velkommen til min kake-blogg
Dette er en side for de kake- og bakeinteresserte. Her legger jeg ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk. Legger også ut litt "trinn-for-trinn"-beskrivelser.
Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...
Denne siden er ment som en informasjon- og inspirasjonsside for de bakelystne. Jeg driver ikke noe hjemmebakeri, bakingen er for meg kun hobby til eget og kjentes bruk. Det betyr at jeg derfor ikke tar på meg bakeoppdrag...
lørdag 18. februar 2012
Vanilje-cupcakes fra Magnolia Bakery
Neste uke drar jeg til New York, og gleder meg veldig til å besøke Magnolia Bakery. Da skal det prøvesmakes på deres cupcakes!
Vanilla cupcake fra Magnolia Bakery i USA er blitt verdensberømt etter TV-serien "Sex og singelliv". Magnolia Bakery har gitt ut oppskriftsbok med deres mest populære kakeoppskifter, og i dag måtte jeg prøve meg på en av de. Dette er den mest solgte cupcaken, Magnolia Vanilla Cupcake, og smaker veldig godt. Men det står respekt av de som klarer mer enn en av disse, for de er utrolig mektige.
Magnolia Vanilla Cupcake
250 g smør
4 dl sukker
4 egg
2 dl melk (jeg brukte matfløte)
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
Merk at vaniljeessensen du får i norske dagligvarebutikker er så konsentrert at det bare trengs noen dråper.
Pisk smør og sukker til luftig smørkrem. Tilsett ett og ett egg, mens du pisker godt i mellom. Pisk i vaniljeessens. Bland i det tørre og melken vekselsvis i røra. Stekes i papirformer i muffinsbrett, 175 grader i ca 20 minutter. Jeg fikk 28 cupcakes av denne røra (standard former).
Magnolia Vanilla Buttercream
250 g smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk (jeg brukte matfløte)
12-16 dl melis
Pisk smør, vaniljeessens, melk og ca 4 dl av melisen til en luftig smørkrem. Ha deretter i ca 2 dl melis om gangen og pisk godt mellom hver gang du tilsetter mer melis. Sprøytes på de avkjølte cupcakesene.
Disse cupcakesene er saftige og gode, og er like gode dagen etter de ble laget.
Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
SvarSlettHei :)
SvarSlettJeg har nå laget cupcakes og hadde tenkt å pynte dem for å sette dem i kjøleskapet til i morgen. Det er til barnehagen i morgen tidlig og jeg har ikke kjans til å begynne å pynte 24 cupcakes på morningen. Men så ser jeg at mange skriver at man ikke må pynte dem dagen før... Hjelp! Jomfru cupcakes'ene mine dette...så har jo ingen anelse. Men kan det bli så ille å la de stå i kjøleskapet med sjokolade smørkrem en natt???
Det går helt fint! Bare ta de ut fra kjøleskapet i god tid slik at de får temperert seg.
SlettHei igjen.
SlettCupcakes'ene ble kjempegode og veldig fine! Pyntet med sjørøverflagg, en sjokolademynt og litt gullsukker strø :) Synd jeg ikke kan sende deg bilde, ble veldig fornøyd for å være mine første!
Takk for fin side og raske svar!