lørdag 18. februar 2012
Magnolia Chocolate Cupcakes
I går ble det Magnolia Vanilla Cupcakes, så i dag måtte det bli Magnolia Chocolate Cupcakes, også disse fra oppskriftene til Magnolia Bakery i USA, som de har gitt ut i boken "More from Magnolia - Recipes from the World-Famous Bakery". Dette er to av de mest berømte cupcakesene fra Magnolia Bakery, og er verdt å prøve. Saftige og gode, med en søt klissete frosting på toppen, proppet fulle av alt man ikke burde spise for mye av...
Magnolia Chocolate Cupcakes
250 g smør
2 dl sukker
2 dl brunt sukker
4 egg
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
2 dl kefir
180 g smeltet kokosjokolade
Merk at vaniljeessensen du får i norske dagligvarebutikker er så konsentrert at det bare trengs noen dråper.
Pisk smør og sukker til luftig smørkrem. Ha i ett og ett egg mens du pisker godt mellom hver av dem. Bland i vaniljeessens. Ha i kefir og det tørre vekselsvis. Til slutt har du i den smeltede sjokoladen, som må være litt avkjølt.
Stekes i papirformer i muffinsbrett, 175 grader i ca 20 minutter. Denne oppskriften gav 28 standard cupcakes.
Magnolia Vanilla Buttercream
250 g smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk (jeg brukte matfløte)
12-16 dl melis
Pisk smør, vaniljeessens, melk og ca 4 dl av melisen til en luftig smørkrem. Ha deretter i ca 2 dl melis om gangen og pisk godt mellom hver gang du tilsetter mer melis. Sprøytes på de avkjølte cupcakesene.
Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no. Magnolia-boka får jeg snart!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar